Verbeter uw tandartspraktijk met op maat gemaakte papieren bekers van Rainbowcups

Transformeer uw tandartspraktijk met op maat gemaakte milieuvriendelijke papieren bekers van Rainbowcups

In de huidige concurrerende markt heeft elk bedrijf, ook een tandartspraktijk, een unieke manier nodig om op te vallen en een gedenkwaardig merkimago op te bouwen. Een eenvoudige maar zeer effectieve manier om dit te bereiken is door milieuvriendelijke papieren bekers met opdruk te gebruiken. Bij Rainbowcups zijn we gespecialiseerd in het leveren van milieuvriendelijke papieren bekers van hoge kwaliteit die perfect zijn om het merk van uw tandartspraktijk te versterken en tegelijkertijd duurzaamheid te garanderen. Lees hier waarom uw tandartspraktijk deze papieren bekers nodig heeft en hoe ze de ervaring van uw patiënten kunnen veranderen.

Gebruik en doel van op maat bedrukte papieren bekers in tandartspraktijken

Papieren bekers met persoonlijke opdruk zijn niet alleen voor coffeeshops en afhaalrestaurants; ze kunnen ook een belangrijke rol spelen in tandartspraktijken. Hier volgen enkele specifieke gebruiksscenario’s voor tandartspraktijken:

 1. Comfort voor de patiënt: Bied patiënten water of een kalmerende kruidenthee aan in een mooi gemerkte papieren beker terwijl ze wachten. Dit kleine gebaar kan een aanzienlijk verschil maken in het comfort en de tevredenheid van de patiënt.
 2. Verzorging na de behandeling: Zorg voor milieuvriendelijke papieren wegwerpbekers om na de behandeling af te spoelen. Het is een hygiënische optie die ook nog eens op subtiele wijze je merk promoot.
 3. Kantoorevenementen en open dagen: Gebruik papieren bekers met een merknaam tijdens kantoorevenementen, seminars of open dagen om je merkidentiteit te versterken en een professioneel imago te creëren.

Waarom uw tandartspraktijk papieren bekers met aangepaste opdruk nodig heeft

Papieren bekers met persoonlijke opdruk dienen verschillende belangrijke doelen in een tandartspraktijk:

 • Branding: Elke keer dat een patiënt een merkbeker gebruikt, versterkt dit het imago van uw praktijk. Op maat gemaakte ontwerpen met je logo, kleuren en boodschap maken je merk onvergetelijk.
 • Marketing: Bekers met een merknaam fungeren als mobiele advertenties. Wanneer patiënten uw kantoor verlaten met een meeneembeker, dragen ze uw merk met zich mee en bereiken ze mogelijk een groter publiek.
 • Duurzaamheid: Milieuvriendelijke papieren bekers weerspiegelen uw inzet voor het milieu en zijn aantrekkelijk voor milieubewuste patiënten.

Creatieve ideeën voor papieren bekers op maat

Bij Rainbowcups bieden we eindeloze mogelijkheden voor maatwerk. Hier zijn vijf specifieke ideeën voor uw tandartspraktijk:

 1. Logo en slogan: Houd het eenvoudig met het logo en de slogan van je praktijk.
 2. Seizoensgebonden thema’s: Verander het ontwerp aan de hand van seizoenen of speciale feestdagen om het fris en aantrekkelijk te houden.
 3. Tandheelkundige tips: Druk tips voor mondhygiëne of leuke tandheelkundige feiten af om uw patiënten voor te lichten en te vermaken.
 4. Getuigenissen van patiënten: Korte, positieve beoordelingen van tevreden patiënten.
 5. Contactgegevens: Vermeld de contactgegevens van je kantoor en social media handles zodat je ze gemakkelijk kunt terugvinden.

Bekijk voor meer ontwerpinspiratie ons portfolio met ontwerpen voor papieren bekers.

Patiëntenervaring verbeteren met papieren bekers op maat

Papieren bekers op maat kunnen de ervaring van de patiënt in uw tandartspraktijk aanzienlijk verbeteren. Dit is hoe:

 • Comfort en gemak: Het aanbieden van dranken in aantrekkelijke wegwerpbekers maakt de wachttijd aangenamer voor patiënten.
 • Educatieve mogelijkheden: Gebruik de bekers om waardevolle tips voor tandverzorging of interessante feiten over mondgezondheid te geven.
 • Positieve indrukken: Papieren bekers met een merknaam laten zien dat u aandacht besteedt aan details en geeft om de ervaring van uw patiënten, wat vertrouwen en loyaliteit bevordert.

Hoogwaardige en milieuvriendelijke papieren bekers van Rainbowcups

Bij Rainbowcups zijn we er trots op dat we papieren bekers van hoge kwaliteit met aangepaste opdruk leveren met de volgende kenmerken:

 • Ontwerpen op maat: We bieden een lage minimale bestelhoeveelheid van slechts 1.000 stuks, waardoor zelfs kleine praktijken hun papieren bekers betaalbaar kunnen aanpassen.
 • Allround bedrukking: Onze hoogwaardige printtechnologie zorgt ervoor dat het hele oppervlak van de beker gebruikt kan worden voor je marketingboodschap.
 • Milieuvriendelijk: Onze papieren bekers zijn milieuvriendelijk en vereisen geen “Plastic in Product”-logo volgens de SUP-regelgeving van de EU. Ze zijn recyclebaar in normale papierrecyclingstromen en worden geleverd met deksels van vezelpulp.

Uitzonderlijke service van Rainbowcups

We begrijpen dat het ontwerpen van aangepaste papieren bekers ontmoedigend kan zijn, maar bij Rainbowcups maken we het proces naadloos met ons ervaren team:

 • Ondersteuning grafisch ontwerp: Onze ervaren grafisch ontwerpers helpen je het perfecte ontwerp te maken of bieden een PDF-sjabloon met richtlijnen voor zelfontwerpen.
 • Expertise klantenservice: Ons toegewijde klantenserviceteam begeleidt je door het hele bestel-, ontwerp- en productieproces en zorgt voor een soepele ervaring.

Ontdek ons productassortiment

Naast papieren bekers met aangepaste opdruk bieden we andere aanvullende producten zoals geportioneerde suiker met aangepaste opdruk, houten roerstaafjes en deksels van vezelpulp. Deze producten kunnen de branding van uw tandartspraktijk en de ervaring van uw patiënten verbeteren.

Bekijk hier ons assortiment eco papieren bekers en vergelijk verschillende soorten bekers.

Bekijk voor meer informatie over het ontwerpen van papieren bekers met een merknaam onze ultieme gids.

Galerij van tandartspraktijken die hun merken versterken door papieren bekers op maat te gebruiken:

Aanbevolen producten: