Merkbekers Vergelijking van papieren bekers

In deze vergelijking van papieren bekers met merknaam ziet u de verschillen tussen vele soorten papieren bekers met merknaam en plastic bekers met merknaam.

Kijk eens hoe verschillende papieren merkbekers zich verhouden tot op maat bedrukte PET plastic bekers. Op basis van hun thermische isolatie, kleurverzadiging of prijs vindt u welke bedrukte papieren bekers op maat het best bij uw behoeften of gebruiksscenario passen. Onderaan deze merkpapieren bekers vergelijking vindt u snelkoppelingen naar respectievelijke producten van elk type.

BEKER TYPE

SW – Enkelwandige papieren bekers

DW – Dubbele wand Papieren bekers

TW – Thermische wand Papieren bekers

PET/rPET/PLA – plastic bekers

Foto

Branded PET plastic cup

Beschrijving

SW – single wall branded paper cup gemaakt van één laag papier – heeft de laagste thermische isolatie. Het heeft een mooie print in een semi-matte afwerking. De kleuren zijn veel minder verzadigd dan bij andere kopjes. Dit is een typische beker voor water of sap, voornamelijk gebruikt in waterdispensers. Het is de goedkoopste beker en van alle bekers worden de meeste hoeveelheden op een europallet verpakt, zodat deze bekers ook het voordeligst te vervoeren zijn.

DW – op maat bedrukte enkelwandige papieren beker gemaakt van een dubbele laag aan elkaar gelijmd papiergemiddelde thermische isolatie. Zeer goed uitziende glanzende opdruk, levendige kleuren, foto-achtige kwaliteit. De meest gebruikte beker voor reclame- of marketingcampagnes, soms ook gebruikt voor coffee to go. Ze kunnen aan elkaar blijven hangen door hun stijve wanden. Klanten waarderen de stevige wanden en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

TW – aangepaste dubbelwandige paer beker gemaakt van een dubbele laag papier die de beste manier is om warmte te isoleren – tussen twee vellen papier zit ongeveer 1-2 mm dikke luchtzak. Aan de onderkant heeft het ongeveer 12 mm hoge onbedrukte witte “voet”. Hoogwaardige glanzende afdruk, levendige kleuren, foto-achtige kwaliteit. Typische beker voor afhaalkoffie. Deze bekers worden gewaardeerd om hun hoge kwaliteit en beste thermische isolatie bij degenen die het meest waarde hechten aan de tevredenheid van hun klanten.

PET/rPET/PLA – op maat bedrukte heldere plastic beker. De afdrukmogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheid. rPET is hoogwaardig gerecycled plastic. Het is het meest transparant, helder en heeft het gladste oppervlak. Het is ook de meest stijve kunststof die in bekers wordt gebruikt. Meestal gebruikt door bars en fitnessstudio’s voor limonade, shake en vers sap, om te laten zien wat er in de beker zit.

Toepassingen

Bedrijven – bekers voor waterautomaten, sap.

Reclame – product sampling.

Reclame, beurzen, conferenties.

Café, hotel, bedrijven – koffie, thee, water.

Café, bakkerij, bar, hotel, gebak – koffie, thee.

Bar, fitness – limonade, smoothie, vers sap, shake, latte, bier.

Maximale dranktemperatuur

95 ⁰C

95 ⁰C

95 ⁰C

60 ⁰C

Materiële lagen

Een laag PE/PLA/water gecoat papier.

Twee lagen PE/PLA/gecoat papier op waterbasis worden aan elkaar gelijmd.

Twee lagen PE/PLA/op water gebaseerd gecoat papier, met daartussen een luchtzak.

Een laag PET, PLA, of rPET plastic, dat is PET uit recycling.

Thermische isolatie

Leveringskosten

Prijs

Sneltoetsen voor producten