De ultieme gids voor het ontwerpen van merkbekers voor uw bedrijf

De ultieme gids voor het ontwerpen van merkbekers voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar een manier om uw merk te promoten en u te onderscheiden van de concurrentie?

Papieren bekers met een merknaam zijn een uitstekende oplossing voor bedrijven van elke omvang, omdat ze een hoogwaardige, kosteneffectieve manier bieden om uw doelgroep te bereiken. Op maat bedrukte papieren bekers zijn een geweldige manier om uw merk te promoten en uw klanten een handige, milieuvriendelijke oplossing te bieden. In dit artikel nemen we de belangrijkste stappen met u door om de perfecte papieren merkbekers te ontwerpen die uw bedrijf zullen helpen slagen.

Het belang van papieren bekers met een merknaam begrijpen

Voordat we in het ontwerpproces duiken, is het belangrijk het belang van papieren bekers met een merknaam te begrijpen. Deze bekers dienen niet alleen als een manier om uw merk te promoten, maar ze bieden ook een milieuvriendelijkere optie in vergelijking met plastic bekers.

Belangrijke overwegingen voor het ontwerpen van papieren bekers met een merknaam

Bij het ontwerpen van uw papieren merkbekers is het belangrijk de volgende overwegingen in gedachten te houden:

1. Denk aan duurzaamheid en dus aan milieuvriendelijke papieren bekers

Naast het promoten van uw merk is het ook belangrijk om rekening te houden met het milieueffect van uw papieren merkbekers. Overweeg het gebruik van gerecyclede materialen of biologisch afbreekbare en composteerbare alternatieven voor traditionele papieren bekers om uw ecologische voetafdruk te verkleinen. De keuze voor milieuvriendelijke papieren bekers heeft ook gevolgen voor het ontwerp. Afhankelijk van de bekers die u kiest, moet u al dan niet het logo “Plastic in product” (dode schildpad logo) gebruiken dat volgens de SUP-richtlijn in de EU verplicht is voor producten die plastic bevatten. Daarom maakt de keuze voor papieren ECO-bekers uw merk en producten aantrekkelijker voor milieubewuste klanten. Meer informatie over duurzame en milieuvriendelijke papieren bekers van rainbowcups vindt u op onze webpagina over milieuduurzaamheid.

Branded ECO paper cups, eco-friendly paper cups, environmental sustainability
plastic in product logo SUP directive rainbowcups custom printed paper cups

2. Selecteer hoogwaardige drukmethoden

Om ervoor te zorgen dat uw papieren merkbekers er professioneel en duurzaam uitzien, is het belangrijk een hoogwaardige drukmethode te kiezen. Enkele populaire drukmethoden zijn offsetdruk, digitale druk, flexodruk, tampondruk en zeefdruk. Elk van deze methoden heeft zijn eigen voordelen en beperkingen, dus het is belangrijk de juiste te kiezen voor uw behoeften. Bij rainbow cups gebruiken we alleen de eerste twee drukmethoden, omdat deze van alle beschikbare drukmethoden de beste kwaliteit papieren bekers opleveren.

printing methods colour checking branded paper cups
customised branded paper cups for coffee and cutom printed ice cream cups from rainbowcups
custom designed paper coffee cups with own logo print from rainbowcups

3. Kies het juiste formaat en type van gepersonaliseerde papieren bekers en andere op maat gemaakte producten zoals bedrukte suiker of transparante bekers.

Het formaat en het type (SW/DW/TW) van uw papieren merkbekers zijn van grote invloed op het algehele uiterlijk en de functionaliteit ervan. Houd rekening met uw doelgroep en het soort drankjes dat u gaat serveren bij het kiezen van het juiste formaat en type voor uw bekers. U kunt ook overwegen verschillende maten en soorten te gebruiken voor verschillende soorten dranken, zoals kleinere kopjes voor espresso en grotere kopjes voor koffie. Het type beker hangt vooral ook af van de drank. Voor warme dranken zijn papieren TW-bekers het beste, en voor koude dranken of alleen water zijn papieren SW-bekers goed genoeg. Voor limonade, bier, shake, bubbelthee, vers sap of andere dranken die zichtbaar moeten zijn, zijn transparante PET-bekers het beste. Om het type beker te vinden dat het beste bij uw behoeften past, kunt u onze pagina met vergelijkingen van papieren bekers op maat raadplegen.

rainbowcups branded paper cup empty grphic design template
rainbowcups branded paper cup template custom print paper cup template

4. Ontwerpsjablonen voor papieren bekers en andere bedrukte producten op maat

Om het grafische ontwerpproces van een bedrukte papieren beker te vereenvoudigen, biedt rainbowcups gratis ontwerpsjablonen aan. Deze PDF-sjablonen kunnen gemakkelijk worden aangepast met uw merkkleuren en logo’s, zodat u eenvoudig een professioneel ogend ontwerp kunt maken. Deze ontwerpsjablonen voor papieren bekers bevatten alle richtlijnen en technische vereisten, alsook een eenvoudige methode om het afgewerkte ontwerp en hoe het eruit zal zien op de beker te controleren. Ze zijn zeker het controleren waard.

ECO-vriendelijke papieren bekers op maat van RainbowCups

Duurzaamheid is een topprioriteit voor
Rainbow Bekers
Daarom gebruiken ze alleen milieuvriendelijke materialen in hun producten, waaronder gerecyclede en biologisch afbreekbare materialen.

Meer informatie over onze inzet voor duurzaamheid

.

eco-friendly sustainable paper cups with green dot logo

Tips voor een succesvol ontwerp van een papieren merkbeker

Overweeg de volgende tips om ervoor te zorgen dat het ontwerp van uw papieren merkbeker zowel effectief als professioneel is:

custom printed paper cup with company logo rainbowcups

1. Begin uw reis voor het ontwerpen van papieren bekers met een duidelijke merkidentiteit

Voordat u begint met het ontwerpen van uw papieren merkbekers, is het belangrijk om een duidelijk inzicht te hebben in uw merkidentiteit. Dit omvat het logo, de kleuren en de boodschap van uw bedrijf, maar ook alle extra afbeeldingen of grafieken die u op uw papieren bekers wilt hebben. Een duidelijke merkidentiteit zorgt ervoor dat uw papieren bekers consistent zijn met uw algemene marketinginspanningen en helpt u een samenhangende en gedenkwaardige uitstraling voor uw bedrijf te creëren. Dit zal uw merkidentiteit helpen versterken en uw papieren bekers gemakkelijk herkenbaar maken.

bespoke paper cups with custom printed logo rainbowcups

2. Overweeg uw doelgroep

Bij het ontwerpen van uw papieren bekers met merknaam is het essentieel om uw doelgroep in gedachten te houden. Welk type klant probeert u aan te trekken en welk type ontwerp zal bij hen aanslaan?

3. Gebruik levendige kleuren en opvallende afbeeldingen

Om uw papieren merkbekers te laten opvallen, is het belangrijk levendige kleuren en opvallende afbeeldingen te gebruiken. Overweeg het gebruik van uw merkkleuren en logo, evenals aanvullende afbeeldingen en grafieken die u helpen uw merk te promoten en op te vallen. Maar tegelijkertijd, vergeet niet om…

rainbowcups double wall branded paper cup colourful

4. Houd het eenvoudig

Hoewel u wilt dat uw papieren merkbekers in het oog springen, is het ook essentieel om uw ontwerp eenvoudig te houden. Te veel kleuren, afbeeldingen of grafieken kunnen uw kopjes onoverzichtelijk en moeilijk leesbaar maken. Zo’n kopje kan overweldigend zijn en afbreuk doen aan uw merkboodschap. Een strak, eenvoudig ontwerp is vaak het meest effectief. Zoals vaak, ook in dit geval, is een “minder is meer”-aanpak de juiste. Bekijk onze portfolio om inspiratie op te doen bij andere klanten.

custom printed paper cups with own logo rainbowcups

Aanvullende producten aangeboden door RainbowCups

 

Naast op maat bedrukte papieren bekers biedt RainbowCups ook op maat bedrukte geportioneerde suiker, milieuvriendelijke vezeldeksels voor papieren bekers en houten koffiestaafjes en andere accessoires. Al deze producten kunnen worden bedrukt met de kleuren en logo’s van uw merk, waardoor een complete, milieuvriendelijke oplossing voor uw bedrijf ontstaat. We kunnen ook het grafisch ontwerp van uw geïndividualiseerde papieren bekers overnemen, want daar hebben we veel ervaring mee. U vertelt ons gewoon waar u van droomt, en wij zorgen ervoor dat het uitkomt.

Conclusie

Het ontwerpen van papieren bekers met een merknaam is een geweldige manier om uw merk te promoten en uw klanten een handige, milieuvriendelijke oplossing te bieden. Door de belangrijkste overwegingen en tips in gedachten te houden, kunt u een ontwerp maken dat uw merkimago nauwkeurig weergeeft. Aan de slag met
RainbowCups
en zet de eerste stap in het promoten van uw merk met op maat bedrukte papieren bekers.

Koop uw papieren bekers met merknaam bij RainbowCups

Voor bedrukte papieren bekers van de hoogste kwaliteit gaat u naar
RainbowCups
. Wij bieden een breed scala aan
gratis grafische ontwerpsjablonen voor papieren bekers
en aanpassingsopties om u te helpen de perfecte papieren bekers en andere op maat gemaakte wegwerpproducten voor uw bedrijf te maken.

Om te beginnen met het ontwerpen van uw papieren beker, gebruikt u deze
ontwerpsjablonen
als uitgangspunt. Kies gewoon de sjabloon die het beste bij uw behoeften past, voeg uw branding en afbeeldingen toe, en u kunt aan de slag!