Hoe een papieren beker met merknaam te ontwerpen

Wat is branding, en waarom is het zo belangrijk?

 

Het lijdt geen twijfel dat branding van vitaal belang is in de hedendaagse zakenwereld. Een sterk merk kan u helpen nieuwe klanten aan te trekken, loyaliteit op te bouwen bij uw bestaande klantenbestand en u te onderscheiden van de concurrentie. Maar wat is branding precies, en waarom is het zo belangrijk?

Eenvoudig gezegd is branding het proces van het creëren en onderhouden van een unieke identiteit voor uw bedrijf. Deze identiteit moet worden weerspiegeld in alles, van uw logo en het ontwerp van uw website tot de manier waarop u de telefoon beantwoordt en met klanten omgaat. Een sterk merk zorgt ervoor dat mensen zich uw bedrijf herinneren en er positieve eigenschappen aan verbinden.

Er zijn een aantal redenen waarom branding zo belangrijk is. Ten eerste, zoals hierboven vermeld, kan het u helpen nieuwe klanten aan te trekken. Mensen zullen eerder zaken doen met een bedrijf dat ze herkennen en waar ze een positief gevoel bij hebben. Branding kan ook helpen bij het opbouwen van klantentrouw; merkproducten inspireren doorgaans tot meer loyaliteit dan generieke. Ten slotte kan branding u helpen uw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. In een overvolle markt kan een sterk merk het verschil uitmaken tussen succes en mislukking.

Zoals u ziet is branding essentieel voor elk bedrijf dat succesvol wil zijn op de huidige markt. Als u niet investeert in branding, doet u gewoon niet genoeg om uw bedrijf te laten groeien. Papieren bekers met uw logo zijn een geweldige manier om een sterke merkidentiteit voor uw bedrijf op te bouwen.

Hoe ontwerp je bedrukte papieren bekers op maat?

Papieren bekers zijn een populaire keuze voor coffeeshops, bakkerijen, hotels en andere bedrijven. Papieren bekers met een merknaam kunnen hun naamsbekendheid vergroten en klantenbinding opbouwen. Bekers met aangepaste opdruk kunnen ook worden gebruikt om speciale evenementen zoals beurzen, sportevenementen of conferenties te promoten. Ze zijn goedkoop en wegwerpbaar, wat ze handig maakt voor klanten die onderweg zijn. Papieren bekers kunnen worden voorzien van een logo of andere ontwerpelementen om het bedrijf te promoten.

Als u geïnteresseerd bent in het ontwerpen van aangepaste papieren bekers, zijn er een paar dingen om in gedachten te houden.

Bepaal eerst welke maat cup je nodig hebt. De standaardmaten zijn 200 ml (small), 300 ml (medium) en 400 ml (large).

Kies vervolgens een type beker. U kunt kiezen voor een enkelwandige papieren beker (het beste voor water), met opdruk op een volledig oppervlak, of een dubbelwandige papieren beker met thermische isolatie (het beste voor koffie of thee), met een soort onbedrukte witte voet.

Kies vervolgens een bekerkleur die bij uw ontwerp past. Denk ten slotte na over het soort ontwerp dat u wilt. Eenvoudige ontwerpen met één of twee kleuren werken meestal het beste op papieren merkbekers. Maar als u een complexer ontwerp in gedachten hebt, zorg er dan voor dat u hoogwaardige drukmethoden gebruikt, zodat uw ontwerp er fantastisch uitziet.

Zodra u over deze details hebt beslist, downloadt u een geschikt sjabloon, en kunt u beginnen met het ontwerpen van uw eigen papieren bekers volgens alle instructies binnenin!

Wat te vermijden bij het ontwerpen van papieren merkbekers?

Elke goede marketingstrategie van een coffeeshop zou papieren bekers met een merknaam moeten omvatten.

Er zijn echter een paar dingen die u moet vermijden bij het ontwerpen van bedrukte papieren bekers op maat.

Ten eerste, weersta de drang om te overdrijven met je branding. Te veel logo’s of te veel merkelementen kunnen de beker er druk en onoverzichtelijk doen uitzien.

Ten tweede, vermijd het gebruik van drukke patronen of kleine tekst. Denk eraan dat mensen uw papieren beker zullen vasthouden, dus u wilt dat uw ontwerp eenvoudig is en van een afstand goed leesbaar.

Ten derde, wikkel geen lange tekst of logo’s rond de beker, want niemand zal hem omdraaien om hem te lezen. Wanneer u op een plat sjabloon ontwerpt, bedenk dan dat alleen omdat het papieren bekertje rond is, slechts 1/3 van het sjabloon in één oogopslag zichtbaar is.

Gebruik tenslotte niet te veel inkt. U wilt dat uw ontwerp in het oog springt, maar u wilt niet dat het vlekkerig of onleesbaar is. Dit is vooral belangrijk bij het ontwerp van enkelwandige papieren bekers, wanneer er geen tweede laag premium glanzend papier is (zoals bij dubbelwandige papieren bekers), dat veel beter intrekt en dergelijke problemen niet kent.

Door deze eenvoudige richtlijnen te volgen, kunt u bedrukte papieren bekers op maat maken die zowel opvallend als functioneel zijn en dus uw merk helpen promoten.

Bedrukte papieren beker sjabloon pdf en ontwerp Mockup

 

 

KLIK HIER om alle nieuwste gratis sjablonen en mock-ups voor het ontwerpen van papieren bekers in één GROOT .ZIP-BESTAND (~150 MB!) te DOWNLOADEN.

van regenboogbekers, die alle onderstaande aangepaste bedrukte papieren bekers mockup pdf, eco papieren bekers met Logo sjablonen pdf, gepersonaliseerde ijsbekers mockup pdf, aangepaste PET-bekers sjablonen pdf, en gemerkte bedrukte suiker sjablonen en mockup pdf omvat.

Zorg ervoor dat u alle ontwerprichtlijnen voor papieren bekers voor elk product volgt die op de tweede pagina van elke pdf-sjabloon of mockup staan vermeld.

Ijs papier bekers aangepaste print ontwerp mock-up pdf en ontwerp pdf sjabloon