Custom papieren koffiebekers FAQ

Veelgestelde vragen over merkbekers

Veelgestelde vragen over op maat bedrukte papieren bekers – de kosten, het ontwerp, de productie, de veiligheid en de gevolgen voor het milieu.

Kosten van bedrukte papieren bekers

Hoeveel kosten papieren bekers?

Het hangt af van: hoeveelheid (hoe meer, hoe goedkoper per stuk), capaciteit en type van de papieren beker, of hij biologisch afbreekbaar is of niet, wie het grafisch ontwerp maakt, en het land van levering. Meer informatie kunt u vinden op https://www.rainbowcups.eu/customized-paper-cups-faq/ website.

Hoeveel kosten papieren bekers?

Het hangt van veel factoren af. Het beste kunt u gewoon de volledige catalogus en prijslijst van papieren merkbekers in één pdf-bestand downloaden van https://www.rainbowcups.eu#offer en het zelf controleren.

Waarom zijn papieren bekers zo duur?

Papieren bekers op maat zijn duurder omdat voor elke bestelde partij bekers het papier speciaal moet worden bedrukt, een aparte set drukclichés moet worden gemaakt, en verder, als het om een lage oplage gaat, een duurdere druktechniek wordt gebruikt dan bij het drukken van grote hoeveelheden. Als u aangepaste papieren bekers goedkoper wilt kopen, kunt u dat rechtstreeks doen op www.rainbowcups.eu.

Wat kost het maken van een papieren beker?

De kosten van een papieren beker hangen af van de bestelde hoeveelheid, de grootte van de beker en het materiaal waarvan hij is gemaakt. Biologisch afbreekbare papieren bekers zijn bijvoorbeeld wat duurder. Op www.rainbowcup s.eu kan de prijs voor een enkelwandige papieren beker met een eigen merk zo laag zijn als ongeveer 0,05 EUR per stuk. Het beste is om de catalogus en de prijslijst van papieren bekers op maat in één pdf-bestand te downloaden van www.rainbowcups.eu#offer en te controleren.

Waar kan ik papieren bekers kopen?

Als u bedrukte papieren bekers op maat wilt kopen, kunt u terecht bij uw reclamebureau, groothandelaar in wegwerpverpakkingen, of u kunt ze rechtstreeks kopen op www.rainbowcups.eu voor een lagere prijs.

Waar koop ik papieren bekers met deksel?

De goedkoopste optie is om ze online te kopen bij bijvoorbeeld www.rainbowcups.eu, maar u kunt zich ook wenden tot uw reclame- of evenementenbureau of groothandel in wegwerpverpakkingen.

Waar kan ik papieren koffiebekers kopen?

Als u papieren bekers op maat wilt kopen, kunt u die kopen bij een groothandel in wegwerpverpakkingen, uw reclamebureau of rechtstreeks op www.rainbowcups.eu voor een fractie van de kosten.

Wie produceert papieren bekers?

Rainbowcups produceert bedrukte papieren bekers en bedrukte suiker- en plastic bekers met logo, allemaal volgens EU-normen, en levert deze aan klanten in heel Europa. U kunt ze online kopen op www.rainbowcups.eu.

Wie drukt er papercups?

Om een herhaalbare kwaliteitsbedrukking op papieren bekers te behouden, moeten ze worden gemaakt van voorbedrukt papier. Zulke bekers kun je bijvoorbeeld kopen op www.rainbowcups.eu. Bij andere druktechnieken, zoals tampondruk op kant-en-klare bekers, zijn kleurverschuivingen en vervormingen onvermijdelijk.

Zijn papieren of plastic bekers goedkoper?

Plastic bekers waren vroeger goedkoper, maar als gevolg van EU-wetgeving gericht op duurzaamheid zijn de kosten van recycling voor plastic bekers veel hoger dan voor eco-papieren bekers met waterbarrière. Sommige EU-landen hebben zelfs een verbod op plastic bekers of extra belasting ingevoerd.

Zijn papieren bekers goedkoper dan plastic?

Sommige papieren bekers op maat zijn goedkoper dan plastic bekers op maat en omgekeerd. Het hangt van het soort papieren bekers af of ze al dan niet biologisch afbreekbaar zijn, en hetzelfde geldt voor plastic bekers als ze gemaakt zijn van PET, rPET of plantaardig biologisch afbreekbaar PLA.

Aangepaste papieren bekers ontwerp

Hoe ontwerp je papieren bekers?

Het ontwerpen van aangepaste papieren bekers kan lastig zijn voor een grafisch ontwerper die het nog nooit eerder heeft gedaan. Lees onze gedetailleerde gids over hoe je een papieren beker met merknaam ontwerpt en wat je moet vermijden als je het doet op https://www.rainbowcups.eu/how-to-design-branded-paper-cup/.

Waarom papieren koffiebekers gebruiken?

Custom bedrukte papieren koffiebekers worden snel een populaire methode van branding. Ze zijn goedkoop, eenvoudig te produceren en kunnen worden aangepast met logo’s of boodschappen door bedrijven als www.rainbowcups.eu. Papieren merkbekers kunnen ook biologisch afbreekbaar zijn, waardoor ze milieuvriendelijk en kosteneffectief zijn.

Waarvoor worden papieren bekers gebruikt?

Papieren merkbekers zijn een hoofdbestanddeel van de afhaalkoffiehandel. Ze worden vaak gebruikt om koffie in te bewaren op kantoor en zijn geweldig voor als u uw favoriete koffie wilt meenemen. Customized paper cups gemaakt door www.rainbowcups.eu kunnen ook gebruikt worden om uw bedrijf of merk te promoten. Enkele andere ideeën kun je krijgen van https://www.rainbowcups.eu/portfolio/.

Hoe merk je een koffiekopje?

Mensen zullen misschien eerder kopen van een herkenbaar merk. Daarom is het zo essentieel om je merk respectabel en onderscheidend te maken. Eén manier om dit te doen is door papieren bekers op maat te maken voor uw koffiedranken. Hoe dat moet, kun je leren op https://www.rainbowcups.eu/how-to-design-branded-paper-cup/.

Wat zijn de beste papieren koffiebekers?

Er is niet één beste papieren beker voor alle behoeften. Enkelwandige papieren bekers verdienen de voorkeur voor water, en dubbelwandige papieren bekers zijn in het algemeen beter voor warme dranken zoals koffie of thee, omdat zij een betere warmte-isolatie hebben. De volledige vergelijking van soorten papieren bekers vindt u in een pdf-catalogus die u kunt downloaden van https://www.rainbowcups.eu/#offer

Productie van bedrukte papieren bekers

Welk papier wordt gebruikt voor bekers?

Voor de vervaardiging van papieren merkbekers wordt waterdicht papier gebruikt met een zeer dunne waterbestendige laag binnenin. Het kan gaan om polyethyleen (PE), polymelkzuur (PLA) of verschillende coatings op waterbasis die als het meest milieuvriendelijk worden beschouwd en worden gebruikt in biologisch afbreekbare papieren bekers van rainbowcups.

Waarmee zijn papieren bekers gecoat?

Papieren merkbekers zijn gemaakt van gecoat papier om vloeistoffen vast te houden. Beschikbare coatings zijn PE, PLA, en sinds kort verschillende coatings op waterbasis die als de meest milieuvriendelijke worden beschouwd en door rainbowcups worden gebruikt in zijn eco-papieren bekers.

Waarmee zijn papieren koffiebekers bekleed?

Papieren bekers zijn bekleed met een dunne laag (0,015 mm) PE (polyethyleen), of PLA (polymelkzuur) of verschillende coatings op waterbasis die als het meest milieuvriendelijk worden beschouwd en worden gebruikt in biologisch afbreekbare papieren bekers van rainbow cups.

Hoeveel kunnen papieren bekers bevatten?

Rainbow cups aangepaste papieren bekers moeten 95 graden Celsius heet water gedurende 15 minuten houden. Dit is marktconform omdat het voortvloeit uit de papierspecificatie, maar gewoonlijk zijn bedrukte papieren bekers veel langer houdbaar.

Hoe houden papieren bekers water vast?

Papieren merkbekers houden water vast dankzij een waterdicht papier met een zeer dun waterbestendig laagje binnenin. Vroeger was het was, maar dat wordt niet meer gebruikt. Tegenwoordig kan het gaan om polyethyleen (PE), polymelkzuur (PLA) of verschillende coatings op waterbasis die als het meest milieuvriendelijk worden beschouwd en worden gebruikt in biologisch afbreekbare papieren bekers van rainbow cups.

Hoe werken papieren bekers?

Papieren bekers op maat worden gemaakt van papier dat aan één kant is gecoat met een barrière op waterbasis. Afhankelijk van het type barrière zijn papieren bekers al dan niet milieuvriendelijk. De beste deals voor merkbekers die u zult vinden op www.rainbowcups.eu.

Hoe worden papieren bekers vervaardigd?

Papieren merkbekers worden vervaardigd van watervast papier. Eerst wordt het papier bedrukt, dan gesneden en tenslotte wordt de bedrukte papieren beker gevormd. U kunt ze kopen op www.rainbowcups.eu.

Hoe worden papieren bekers vervaardigd?

Papieren bekers op maat worden vervaardigd van watervast papier, dat moet worden bedrukt voordat de papieren beker wordt gevormd. U kunt ze het goedkoopst kopen op www.rainbowcups.eu.

Hoe worden papieren koffiebekers gemaakt?

Op maat bedrukte papieren bekers worden vervaardigd van papier met een waterdichte barrière. Eerst moet dit papier worden bedrukt en daarna wordt de papieren beker gevormd. Je kunt ze goedkoop kopen op www.rainbowcups.eu.

Hoe maak je papieren bekers op maat?

Op maat bedrukte papieren bekers worden geproduceerd van papier met een waterdichte barrière. Eerst moet het papier worden bedrukt voordat de papieren beker wordt gevormd. Gesneden papieren bekers kun je goedkoop kopen op www.rainbowcups.eu.

Hoe maak je papieren koffiebekers?

Papieren koffiebekers met een merknaam zijn gemaakt van watervast papier. Eerst wordt het papier bedrukt met het artwork of logo van de klant en vervolgens wordt de papieren beker gevormd. De papieren koffiebekers vindt u op www.rainbowcups.eu.

Hoe maak je papieren bekers?

Papieren bekers op maat worden gemaakt van watervast papier. Eerst wordt het papier bedrukt met de opdruk van de klant, en dan vormt de papieren bekervormmachine de beker. De goedkoopste papieren bekers op maat vindt u op www.rainbowcups.eu.

Hoe worden papieren bekers gemaakt?

Papieren merkbekers zijn gemaakt van papier met een waterdichte barrière. Eerst moet het papier worden bedrukt voordat de papieren beker wordt gevormd. Goedkoopste papieren merkbekers vindt u op www.rainbowcups.eu.

Hoe kan ik papieren bekers bedrukken?

Op maat bedrukte papieren bekers zijn gemaakt van watervast papier. Eerst wordt papier bedrukt met het artwork van de klant, waarna de papieren beker wordt gevormd. De goedkoopste custom print papieren bekers vindt u op www.rainbowcups.eu.

Hoe maak je bedrukte papieren bekers?

Papieren bekers op maat worden geproduceerd van watervast papier. Eerst moet dergelijk papier worden bedrukt, waarna de papieren beker wordt gevormd. De goedkoopste papieren bekers op maat vindt u op www.rainbowcups.eu.

Hoe maak je papieren wegwerpbekers?

Papieren merkbekers zijn gemaakt van watervast papier. Eerst wordt dit papier bedrukt met het logo van de klant en vervolgens wordt de papieren beker gevormd. De goedkoopste papieren wegwerpbekers vindt u op www.rainbowcups.eu.

Aangepaste bedrukte papieren bekers veiligheid

Zijn papieren bekers veilig?

Ja. Volgens de regelgeving van de Europese Unie moeten alle voedselverpakkingen, inclusief papieren bekers met aangepaste bedrukking, voedselveilig zijn. Rainbowcups test haar producten in gecertificeerde laboratoria. Daarom zijn alle op maat gemaakte papieren bekers die verkrijgbaar zijn op www.rainbowcups.eu veilig voor voedselcontact.

Hoe veilig zijn papieren koffiebekers?

Warme vloeistoffen die in papieren bekers worden gegoten, mogen geen gevaarlijke stoffen van de EU-lijst bevatten. Dat heet migratietesten. De test wordt uitgevoerd in gecertificeerde laboratoria en is vanuit het oogpunt van de consument de meest cruciale test. Alle papieren bekers op maat die verkrijgbaar zijn op www.rainbowcups.eu moeten aan dergelijke eisen voldoen.

Zijn papieren bekers gezond?

Het drinken uit papieren merkbekers heeft geen gevolgen voor de gezondheid. Alle op maat gemaakte papieren bekers die verkrijgbaar zijn op www.rainbowcups.eu worden bedrukt met inkten die in contact komen met levensmiddelen en worden streng getest in gecertificeerde laboratoria om te bepalen of ze voedselveilig zijn volgens de EU-voorschriften.

Is het veilig om uit papieren bekers te drinken?

Ja. Rainbowcups test haar producten (verkrijgbaar op www.rainbowcups.eu) in gecertificeerde laboratoria, en een van de tests is de migratietest. Er wordt getest of een hete vloeistof die in de bekers wordt gegoten resten van gevaarlijke stoffen uit de door de EU gespecificeerde lijst bevat.

Zijn papieren koffiebekers slecht voor je?

Voor zover wij weten zijn er geen gevolgen voor de gezondheid, en dat komt waarschijnlijk door de strenge voorschriften van de Europese Unie inzake de veiligheid van voedselverpakkingen. Alle papieren bekers op maat beschikbaar op www.rainbowcups.eu zijn bedrukt met inkten die in contact komen met levensmiddelen en zijn streng getest in door derden gecertificeerde laboratoria.

Zijn papieren bekers warme dranken veilig?

Ja. Volgens de EU-regelgeving moeten papieren bekers op maat voedselveilig zijn. Rainbow cups test hun papieren bekers op maat in gecertificeerde laboratoria. Daarom zijn alle bedrukte papieren bekers op www.rainbowcups.eu voedselveilig, ook voor warme dranken zoals thee of koffie.

Kun je papieren bekers gebruiken voor warme dranken?

Ja. Alle op maat gemaakte papieren bekers van rainbow cups zijn geschikt voor warme dranken. Ze zijn gemaakt van papier dat bestand is tegen 15 minuten heet water van 95 °C, een marktnorm. Afhankelijk van het gemak van de gebruiker, is het echter het beste om thermische wandbekers te gebruiken, die verkrijgbaar zijn op www.rainbowcups.eu.

Kun je warme dranken in papieren bekers doen?

Ja, dat kan. Alle op maat gemaakte papieren bekers van rainbow cups zijn prima geschikt voor warme dranken. Het papier waarvan ze zijn gemaakt is bestand tegen 15 minuten heet water van 95 °C, wat een marktnorm is. U kunt echter het beste thermische wandbekers van rainbowcups kopen, omdat die de warmte het beste isoleren.

Is het veilig om koffie te drinken in papieren bekers?

U kunt veilig koffie drinken uit papieren merkbekers. Alle bedrukte papieren bekers op www.rainbowcups.eu zijn getest op voedselveiligheid in gecertificeerde laboratoria. Een van de testvloeistoffen is koffie of verdunde azijn, wat zelfs een zuurdere vloeistof is dan koffie of thee zelf.

Is het veilig om thee te drinken in papieren bekers?

Ja – je kunt veilig thee drinken uit papieren bekers. Alle papieren bekers op maat die verkrijgbaar zijn op www.rainbowcups.eu zijn getest op voedselveiligheid in door derden gecertificeerde laboratoria volgens de eisen van de EU. Een van de vloeistoffen die tijdens de tests worden gebruikt is koffie of verdunde azijn, een vloeistof die zelfs veel zuurder is dan thee of koffie zelf.

Bevatten papieren bekers BPA?

Nee. BPA staat op de lijst van gevaarlijke stoffen in de EU en mag in de Europese Unie niet worden gebruikt in verpakkingen die met levensmiddelen in aanraking komen. Daarom bevatten geen op maat gemaakte papieren bekers of bedrukte plastic bekers van rainbow cups dat.

Papieren merkbekers en het milieu

Zijn papieren bekers milieuvriendelijk?

Geen enkel wegwerpproduct is milieuvriendelijk, maar gezien waarvan het gemaakt is, kan het gemakkelijker of moeilijker zijn om het te recycleren of te composteren. Eco papieren bekers met PLA-voering moeten worden samengesteld in een afvalcomposteringsinstallatie, en eco papieren bekers van rainbow cups verkrijgbaar op www.rainbowcups.eu met een voering op waterbasis vereisen dat niet.

Zijn papieren bekers beter voor het milieu?

Klassieke papieren bekers met PE-voering brengen honderden keren minder plastic in het milieu dan plastic bekers. Als u kiest voor eco papieren bekers van regenboogbekers met een barrière op waterbasis, zijn ze heel milieuvriendelijk, omdat ze geen plastic bevatten. Er is echter een zekere controverse over papieren bekers met PLA, omdat PLA van plantaardige oorsprong is en kan worden samengesteld, maar door de EU SUP-richtlijn op dezelfde manier wordt behandeld als plastic.

Zijn papieren bekers slecht voor het milieu?

Geen enkel wegwerpartikel is echt milieuvriendelijk, en het is het beste om je eigen beker te gebruiken, maar dat is niet altijd mogelijk. De EU-richtlijnen inzake de circulaire economie helpen om verpakkingsproducten zoals ecopapieren bekers die verkrijgbaar zijn op www.rainbowcups.eu zo duurzaam mogelijk te maken omdat ze biologisch afbreekbaar zijn.

Welke bekers zijn biologisch afbreekbaar?

Er zijn twee soorten biologisch afbreekbare papieren bekers op maat – met PLA gevoerd (een polymelkzuur van plantaardige oorsprong) en met een barrière op waterbasis. Eco-papierbekers met PLA-voering moeten worden samengesteld in een afvalcomposteringsinstallatie, en eco-papierbekers die verkrijgbaar zijn op www.rainbowcups.eu met een voering op waterbasis niet.

Waar zijn milieuvriendelijke bekers van gemaakt?

Volgens ons begrip van de EU SUP-richtlijn zijn papieren bekers met PLA-voering niet milieuvriendelijk, omdat daarvoor het logo “product bevat plastic” moet worden afgedrukt, hoewel PLA van plantaardige oorsprong is. Het is een beetje controversieel, maar daarom hebben wij besloten een barrière op waterbasis te gebruiken in onze op maat gemaakte papieren bekers die verkrijgbaar zijn op www.rainbowcups.eu.

Waar zijn duurzame koffiekopjes van gemaakt?

Als we duurzaamheid als gebruikmakend van hernieuwbare grondstoffen, dan is PLA gevoerd (een plantaardige oorsprong polymelkzuur) eco papieren bekers en op maat gemaakte papieren bekers met een barrière op waterbasis zijn duurzaam, maar alleen eco papieren bekers met een barrière op waterbasis zijn verkrijgbaar bij www.rainbowcups.eu meestal niet nodig om schildpad logo (product bevat plastic) vereist door de EU SUP-richtlijn voor producten die PLA bevatten.

Welke wegwerpbeker is het beste voor het milieu?

De beste wegwerpbekers voor het milieu zijn biologisch afbreekbare papieren bekers op waterbasis die verkrijgbaar zijn op www.rainbowcups.eu. Ze zijn niet te vergelijken met plastic bekers en zijn veel gemakkelijker te recyclen dan PLA-bekers omdat ze niet in een speciale faciliteit gecomposteerd hoeven te worden.

Wat is de meest milieuvriendelijke beker?

De meest milieuvriendelijke papieren beker gebruikt een barrière op waterbasis. Het is beter dan een met PLA gevoerde papieren beker omdat hij niet in een speciale installatie hoeft te worden gecomposteerd. U kunt biologisch afbreekbare papieren bekers op waterbasis kopen op www.rainbowcups.eu.

Zijn papieren bekers beter dan plastic?

Biologisch afbreekbare papieren bekers met een voering op waterbasis zijn beter voor het milieu dan plastic bekers, omdat ze geen microplastics genereren. U kunt eco papieren bekers met aangepaste opdruk kopen op www.rainbowcups.eu

Zijn papieren bekers slechter dan plastic?

Biologisch afbreekbare papieren bekers met een voering op waterbasis zijn beter voor het milieu dan plastic bekers, omdat ze geen microplastics genereren. Aan de andere kant recyclen plastic bekers gemakkelijker dan niet-biologisch afbreekbare papieren bekers, maar u kunt eco-papieren bekers met een merknaam kopen op www.rainbowcups.eu.

Hoe recycleer je papieren bekers?

Bedrukte papieren bekers zijn een soort wegwerpbekers van papier. Ze zijn meestal bekleed met plastic, PLA of oplossingen op waterbasis om ze waterdicht te maken. Het papier kan worden gerecycleerd, maar de plastic voering is een uitdaging omdat die van de papiervezels moet worden gescheiden. Daarom is de beste optie om eco papieren bekers te gebruiken die verkrijgbaar zijn op www.rainbowcups.eu.

Hoe kunnen papieren bekers worden gerecycled?

Het hangt meestal af van de plaatselijke voorschriften. Het beste is om bij uw afvalverwerkingsbedrijf te informeren of op hun website te kijken. Als je de keuze hebt, koop dan altijd biologisch afbreekbare papieren bekers, bijvoorbeeld op www.rainbowcups.eu, want die zijn veiliger voor het milieu.

Welke bekers zijn recycleerbaar?

Volgens de EU-regelgeving moeten alle soorten verpakkingen, waaronder bedrukte papieren bekers en bedrukte plastic bekers, worden gerecycleerd. Alle producenten van papieren bekers zoals rainbowcups moeten aan de organisatie voor afvalterugwinning betalen voor de hoeveelheden verpakkingen die naar gewicht worden geproduceerd, en vervolgens koopt deze organisatie van recyclingbedrijven aandelen van ingezameld afval van bepaalde soorten.

Lees verder in deze gids voor experts over hoe je zelf bedrukte papieren bekers kiest, bestelt en ontwerpt